PTSS

Een onverwachts geluid kon aanleiding zijn voor (2)

Wanneer je een traumatische ervaring hebt meegemaakt kan het gebeuren dat je daar nog lange tijd last van hebt in de vorm van spanningsklachten, slaapproblemen en lichamelijke reacties die je normaal gesproken alleen zou voelen in een heftige stress-situatie.

Hoewel je mogelijk verstandelijk wel weet dat er op dat moment geen reëel gevaar is kan het voorkomen dat je door een ogenschijnlijk ‘onbenullige’ prikkel plotseling een gevoel van spanning of zelfs angst krijgt. Je kunt deze gevoelens niet eenvoudig ‘wegredeneren’, je lichaam lijkt een eigen wil te hebben hierin.

Posttraumatische klachten dienen serieus genomen te worden en daarbij is professionele begeleiding welkom.

ReAttach blijkt een milde en doeltreffende methode te zijn om jou te helpen als je last hebt van P.T.S.S  Het fijne van deze behandeling is dat je niet over het trauma hoeft te praten en ook niet in gedachten naar de vervelende ervaring terug hoeft te gaan.
Die heb je al beleefd, het is tijd om die onverwerkte indrukken te gaan verwerken.

Als je kampt met posttraumatische klachten en graag zou willen weten wat ReAttach jou kan bieden en hoe deze methode in zijn werk gaat, neem dan gerust contact op.
Ik leg je hier graag meer over uit.

” Om een traumatische gebeurtenis te verwerken ben ik via een psycholoog bij Corry terechtgekomen en op deze manier kennis gemaakt met de ReAttach therapie. Het is voor mij een waardevolle therapie geweest. Het is een “zachte manier” om gebeurtenissen in je brein te verwerken en zo de spanning en emotie te verminderen. Samen met de warme, prettige persoonlijkheid van Corry, heeft deze therapie mij weer op weg geholpen om me weer “mezelf” te voelen en mijn leven weer op te pakken.

Hilde