Corry Heesterbeek

122 Le Mont Saint Michel - Dinan en Saint Malo -1

Nadat ik 35 jaar als fysiotherapeut had gewerkt binnen de neurorevalidatie, oncologie en psychosomatiek, voelde ik dat het tijd was om mijn vleugels uit te slaan en als zelfstandig therapeut verder te gaan.  Mijn kennis en ervaring kan ik nu op een eigen manier toepassen.

Dat betekent dat ik een eigen praktijk heb, waar ik mensen behandel die een hulpvraag hebben op het gebied van prikkelverwerking, aanhoudende lichamelijke klachten en onbegrepen ( functionele) lichamelijke problematiek.  Hierbij werk ik samen met andere betrokken hulpverleners.

Ook begeleid ik mensen die hun prestaties willen verbeteren op het gebied van muziek,  dans, zang, het geven van presentaties en sport.

Elke sessie ervaar ik als een persoonlijke, waardevolle ontmoeting.
Ik ervaar dan ook veel vreugde in het werk dat ik mag doen.

Een reactie op “Corry Heesterbeek

  1. Om een traumatische gebeurtenis te verwerken ben ik via een psycholoog bij Corry terechtgekomen en op deze manier kennis gemaakt met de ReAttach therapie. Het is voor mij een waardevolle therapie geweest. Het is een “zachte manier” om gebeurtenissen in je brein te verwerken en zo de spanning en emotie te verminderen. Samen met de warme, prettige persoonlijkheid van Corry, heeft deze therapie mij weer op weg geholpen om me weer “mezelf” te voelen en mijn leven weer op te pakken. Hilde

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s